Logo
in     Door Acoustic Stage 18-01-2018
0

“Krachtig, kwetsbaar en met volledige overgave vertelt hij over de schaduwkant van het leven. De grens van het ongemakkelijke opzoekend om het publiek vervolgens met humor en zelfspot weer vrij te laten ademen..."

Remco vanRotterdam speelt intieme (semi) akoestische popsongs met folk/country invloeden. Ze vertellen over een wereld vol verlangen, verdriet, acceptatie en hoop.
Met pakkende zangpartijen laat hij de luisteraar merken dat een goed liedje soms niet meer nodig heeft dan enkel een stem en gitaar.

 

“Remco vanRotterdam die alles gaf wat hij in zich had. Krachtige songs, snijdende teksten, zingend vanuit zijn ziel, zweet druipend van zijn gitaar..."

Met zijn oorsprong in de Punk en krachtige Rock heeft Arnhemmer Remco vanRotterdam als frontman in diverse bands menig (internationaal) podium laten exploderen met zijn rauwe energie.
Toch kwam na al het muziekgeweld altijd weer de drang om terug te keren naar de rust en kwetsbaarheid van de akoestische muziek. En hoewel deze kant niet vaak op de voorgrond treedt, is het er één die zeker het zien en luisteren waard is.

Links:
http://www.sinnersongfighter.com/
http://www.youtube.com/sinnersongfighter/
http://www.facebook.com/remrott/

Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2024 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art