Logo
in     Door Acoustic Stage 07-12-2016
0

In het oerwoud van singer-songwriters ontdek je soms een onmiskenbare, onvervalste groeibriljant. Een rasmuzikant uit duizenden. Dan rest er maar één advies: hartstochtelijk koesteren. Maak kennis met singer-songwriter Potman Jr.

 

Zijn voortdurende zoektocht naar het perfecte liedje vind je terug in zijn woonplaatsen. Via de wieg in Hengelo, reisde Potman Jr. twee keer naar Assen, Den Haag, drie keer naar Groningen, Sydney, Griffith, Arnhem en nu Utrecht.

In de Domstad werkte hij zich een slag in de rondte voor zijn eerste, titelloze EP. Die EP verleidde 3voor12 tot: “Zijn stem is diep, donker en bovenal hartverscheurend mooi, de teksten zijn gitzwart en komen hard binnen”.

 

Inderdaad, de stem van Potman Jr. grijpt je bij de strot, wringt zich in al je zintuigen en relativeert je eigen leed tot het absolute nulpunt. Op het debuutalbum ‘Next of Kin’ uit 2016 - met medewerking van Tommy Ebben en Kim Janssen - combineert de singer-songwriter zijn smartelijke stem met aangrijpende melodieën en vele onvervulde verlangens. Slaat dat maar eens af.

 

Vergis je niet, ondanks de duistere aard van zijn muziek, laat Potman Jr. je op zijn album en vanaf het podium optimaal genieten. En dat alles maakt hem uiterst urgent.

www.potmanjr.bandcamp.com

 

Links:

FB: https://www.facebook.com/potmanjr/

SC: https://soundcloud.com/freek-potman

BC: https://potmanjr.bandcamp.com/

YT: https://www.youtube.com/watch?v=hR__pvcPp1Q

Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2024 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art