Logo
in     Door Acoustic Stage 13-05-2016
0

Lost is singlewaardig! Een liedje dat álle aspecten van een goed uitgedacht nummer bevat” – Radio Veronica

 

Hoe voelt het om overspoeld te worden door een golf van geluid? Luister naar Loïs & the Dirty Heroes en je weet het. De vijfkoppige band uit Tilburg staat bekend om zijn live-reputatie. Inmiddels een gevestigde naam in hun thuisbasis zijn de vijf muzikanten klaar om ook de rest van Nederland te overspoelen.

 

Drie jaar geleden geformeerd als studenten van Rock City Institute in Eindhoven zijn de voormalige klasgenoten nu afgestudeerd. Begonnen als project voor een schoolopdracht bleek de magie tussen de vijf dusdanig sterk te zijn dat Loïs & The Dirty Heroes ook buiten school een leven kreeg.

 

Eenmaal afgestudeerd leverde dat op 30 mei 2015 de eerste EP History uit. In de drie tracks laat de band horen een eigen draai te geven aan de pop- en rockinvloeden van de 21e eeuw. Speciale troef is Loïs Nicolaas Ponder, wiens vocalen centraal staan in de sound. Zodra de eerste noot klinkt, kun je er niet meer omheen en neemt de band je mee in vervoering. Met een sterke overtuigingsdrang en hun emoties in nummers, komt de muur van geluid recht op je af.

 

Na talloze optredens in onder andere De Effenaar, De Groene Engel en met MakeBelieve, op festivals als Bands and Breakfast en Elastiek en winst in het Helvoirts Weekend werd de band opgepikt door Radio Veronica, die ze airplay gaf in het Countdown Café.

 

Daden worden pas heldendaden als ze indruk maken. Laat dat maar aan Loïs & The Dirty Heroes over.

 

Facebook: www.facebook.com/thedirtyheroes

Youtube: http://tinyurl.com/j7kad4s

Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2024 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art