Logo
in     Door Acoustic Stage 05-05-2016
0

Joanna Weston is een in Londen geboren Singer-Songwriter en heeft een talent voor het, door middel van muziek, vertellen van verhalen. Haar muziek is vrolijk en uit het leven begrepen, een fijne combinatie van Folk-Pop die u elke keer weer opnieuw wilt horen.

Met haar hypnotische soprano stem, die zowel dapper als kwetsbaar wordt ingezet, weet Joanna een geheel eigen geluid te creëren. Joanna’s optredens zijn immer verheffend en het is een must om haar live te zien! Op de vleugels van haar heerlijke melodieën en ingetogen arrangementen neemt ze u mee op een muzikale trip die u niet snel zal vergeten.

In 2014 was Joanna’s debuut ‘Inside Out’. Ze bracht al twee goed ontvangen EP’s uit ‘What Do I Do?’ (2010) en ‘Pieces Of The Puzzle’ (2011). Deze worden gewaardeerd door muziek liefhebbers uit binnen en buitenland.

Vele radiostations over de hele wereld, waaronder Radio1, Universe Radio, RPL en Podium 107.1, BBC Introducing, Eagle Radio, Kane FM en Tom Robinson's BBC6 Music 'Fresh On The Net' show ondersteunen en draaien haar muziek op regelmatige basis.

Joanna houdt van optreden, of het nu gaat om een klein intiem concert of een uitverkocht festival, ze houdt ervan om te presteren en zal dan ook altijd alles geven. Ze speelde al shows in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Turkije, België en Duitsland. Ook was Joanna Weston genomineerd voor de Beste Singer- Songwriter van Utrecht in 2016. Ze kijkt er dan ook naar uit om deze zomer haar album op tournee te promoten.

Over Joanna Weston

Joanna’s was altijd al voorbestemd om artiest te worden. Optreden en zingen was in haar jeugd net zo gewoon als ademhalen. In 2004 begon ze serieus te werken aan haar talent. Ze begon met een vocale opleiding aan de ACM in Guildford, UK. Daar werd ze leadzanger van haar eerste originals band. In 2006 was zij de ene helft van 'Weston and Schönning' totdat het verlangen om haar eigen stem te vinden als songwriter haar inspireerde om solo verder te gaan. Ze ging zelf gitaar spelen en creëerde de sound die haar vandaag de dag zo uniek maakt. Ze werd genomineerd voor 'Best Female Singer-Songwriter, een jaarlijks evenement waar lokale muzikanten worden gewaardeerd om hun talent en bijdrage aan live muziek.

Enkele recente optredens: Tivoli De Helling, Tivoli Vredenburg, Gluren bij de Buren, Gitaarbeurs Groesbeek, Tivoli Utrecht, de Horizontoer, Dranouter Centrum, Bevrijdingsfestivals in Amsterdam en Utrecht, het Uitfeest, de Bock Bier Festival.

www.joannaweston.com

www.facebook.com/joannaweston

www.twitter.com/joanna_weston 

Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2023 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art