Logo
in     Door Acoustic Stage 01-05-2016
0

Het leven in geblazen in 2009 en sinds toen al een geöliede rockmachine die nog steeds elke seconde van de dag naar niets anders verlangt dan datgeen waar ze goed in zijn: muziek maken. Dit uit zich in een heerlijk staaltje, positieve poprock waarbij niets anders nodig is om de dag door te komen.

In een stamkroeg, op een festival, in een enorme zaal of lekker in een klein radiostationnetje, overal staat deze band paraat om de boel eens goed wakker te schudden. Between Hours is een band waarbij je op het eerste gezicht al meteen verkocht bent door het enthousiasme dat de mannen uitstralen.

Het jaar 2013 is net aangebroken en de mannen van Between Hours zijn al weer keihard bezig aan de weg. Met een legio onderlinge persoonsverwisselingen is de band nu gesetteld als vierkoppige rockformatie die wederom een winter als het einde van de wereld hebben meegemaakt.

Op naar de zomer! “.. speelt al als een legendarische stadionact. De vijf mannen zijn perfect op elkaar ingespeeld. Iedere break in een nummer - en dat zijn er veel - is strak, het geluid is nagenoeg perfect en de nummers zeer origineel.” - 3 voor 12.

Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2023 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art