Logo
in     Door Acoustic Stage 07-04-2016
0

Wat krijg je als je de enige knuffelbeer die niet goed ligt bij de vrouwen combineert met een gitaar en een band? Daniel Cane & The Rebellion! Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten, het verliezen, maar ook het terugvinden van de liefde. In 2014 speelde de band meer dan 80 keer in oa. Bibelot, Atak, Tivoli en op het Valkhof Festival. Ook 3FM haakte aan, toen Daniel namens Sander Hoogendoorn een aantal gelukkigen mocht wakker spelen.

2015 wordt sterk geopend met een showcase op Eurosonic/Noorderslag die wordt gevolgd door een tour als supportact van Danny Vera en losse supports voor artiesten als Stef Classens, Cas Ronckers, Kim Churchill en De Dijk. Ook festivals als Oranjepop en bevrijdingsfestival Zwolle worden aangedaan en als kers op de taart worden de heren geselecteerd voor Popronde 2015.

In juni verschijnt de debuut EP Home, in de zomer worden een groot aantal festivals gespeeld waarna Daniel Cane & The Rebellion zich gaan opmaken voor hun eerste album, en natuurlijk wereldheerschappij.

 

Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2024 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art