Logo
in     Door Acoustic Stage 27-08-2019
0

Muzikant in hart en nieren, om maar even een vermoeid cliché nog wat verder uit te putten. Maar het is natuurlijk wel zo. 
Op 7-jarige leeftijd al aan de snaar. Eerst op mandoline, later op gitaar. En bij het horen van 'Tubular Bells' van Mike Oldfield wist ik het zeker: Muziek maken. Heel veel muziek maken...
Vervolgens heb ik jaren les gehad in de wat meer klassieke hoek. En in die hoedanigheid ben ik een aantal keer geëxamineerd door Benny Ludemann (Toon Hermans). 
Uiteraard heb ook ik in mijn jongere jaren in talloze bandjes gespeeld. Allemaal niks geworden. Gelukkig maar, want dat opende mijn ogen voor waar mijn ware kracht ligt: op een akoestische gitaar spelen en liedjes zingen. Zelf schrijven, maar vooral coveren. Niet klakkeloos naspelen, maar eigenzinnig mee omspringen. En in die rol beweeg ik me nu een aantal jaren. 
In een vorig leven ben ik geluidstechnicus geweest, vooral in het theater. Ik heb van alle kanten het artiestenvak mogen aanschouwen en weet inmiddels de klepel wel aardig te vinden. 

Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2023 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art