Logo
in     Door Acoustic Stage 07-11-2018
0

Zomer 2009, na een Michael Katon concert, werd door Carl, Peter en Ken het idee gelegd om een rockband te beginnen. Het idee is om een dampende, stampende rockband neer te zetten zat al een paar jaar te broeien bij de heren.

Na een aantal backline bezettingen versleten te hebben, komt het in 2014 eindelijk tot een bezetting die eindelijk rockt zonder erbij neer te vallen.

De stijl varieert van Britse Rock zoals AC/DC en Deep Purple naar Southern Rock als ZZ Top, Creedence en The Four Horsemen. Via de Detroit motor city Boogie van Michael Katon naar de USA Eastcoast voor wat Joe Walsh. Ook de Rock uit NL ontbreekt zeker niet aan het geheel. Denk aan The Golden Earring, Herman Brood en New Adventures. Uiteraard is de muziek royaal overgoten door het bijzondere Jacknine geluid!

De mix en match met motoren, vrouwelijk schoon, auto's, roadtrips en andere aanverwante zaken staan centraal in de muziekkeuze van de band.

Kortom, anno 2018 is Jacknine nog steeds een beleving voor iedereen die Feel Good classic rock en een warm hart toedraagt!Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2024 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art